Ρέα – Rea

Αυτό που επιθυμούμε είναι να αφήνουν έξω από την πόρτα του καταφυγίου όποια ιστορία κουβαλούν και μπαίνοντας να ξεκινούν μια νέα ζωή.
Όμως κάποια τραύματα είναι τόσο βαθιά που δεν καταφέρνουν να τα τινάξουν από πάνω τους.
Όπως η Ρέα μας, που ήρθε με προβλήματα υγείας, αλλά και με φόβο για τον άνθρωπο. Δεν μάθαμε ποτέ τι της είχε συμβεί στην προηγούμενη ζωής της.
Η Ρέα “έφυγε”, όμως πρόλαβε στιγμές, στιγμές που χαλάρωσε, που αφέθηκε, έφαγε τις λιχουδιές της, ένιωσε ασφαλής και πάνω απ’όλα ότι την αγαπούν. Και χαμογέλασε.
Κι αυτό είναι που θα κρατήσουμε όταν την σκεφτόμαστε.
Ευχαριστούμε πολύ την γλυκιά Μαριλένα και την μικρούλα Λούνα, που την στήριζαν και της έστελναν την αγάπη τους από το Λονδίνο και την Λουκέρνη.
Αντίο Ρεάκι ❤
Το σπίτι σου, το ΚΑΖ.

**

Η Ρέα μας είναι απο τα επιφυλακτικά και πιο κλειστά σκυλάκια του καταφυγίου. Δεν πλησιάζει εύκολα εάν δεν σε γνωρίζει και με κάποιους (είναι και επιλεκτική!) δεν θέλει και πολλά πολλά. Το σεβόμαστε αυτό και της δίνουμε τον χώρο και τον χρόνο που ζητάει. Δεν γνωρίζουμε τα βιώματα του παρελθόντος της, αλλά πιστεύουμε πως δεν έχει περάσει και πολύ καλά…

 

Ο χαρακτήρας της, ο φόβος και η εσωστρέφεια, κάνουν δύσκολη την υιοθεσία της και η Ρέα μάλλον να μείνει μόνιμα στο καταφύγιο μιας και ούτε η υγεία της βοηθάει στο να είναι ευκολη η υιοθεσία της. Εχει πρόβλημα στην καρδια και τον ένα πνεύμονα. Για αυτό τον λόγο αποφασίσαμε να την βάλουμε στις εικονικές υιοθεσίες μας, σε περίπτωση που κάποιος θα ήθελε να της προσφέρει μια ασφαλή και ήρεμη ζωή κοντά μας.

Βοηθήστε την Ρέα με μια εικονική υιοθεσία.

Δείτε εδώ πως 

 

Επικοινωνία/ Contact: kazshelter@gmail.com