Όριολ – Oriol

O Oriol ζούσε σε στάση Προαστιακού. Μια κυρία που έπαιρνε το τρένο καθημερινά, τον συναντούσε, τον τάιζε και τον είχε στο νου της. Όταν άρχισε να χάνει βάρος, η κυρία ζήτησε την βοήθεια μας. Ο μικρός ήρθε στο καταφύγιο, κάναμε θεραπείες, αλλά δυστυχώς, παρά την φροντίδα, δεν υπήρξε ποτέ ουσιαστική βελτίωση.
Η κατάσταση της υγείας του απέτρεψε την υιοθεσία και έτσι αυτό το καλό, γλυκό, ευγενικό παιδί, έμεινε μαζί μας από τον Σεπτέμβρη του ΄19 έως πρόσφατα που “έφυγε”.
Καμμιά φορά ότι κι αν κάνουμε δεν είναι αρκετό να αναστρέψει την ζημιά που έχει γίνει. Καμμιά φορά το μόνο που μπορούμε να τους προσφέρουμε, είναι η ζωή στο καταφύγιο, ίσως όχι τόσο ποιοτική όσο σε σπίτι, αλλά σίγουρα γεμάτη αγάπη, συντροφιά και ασφάλεια.
Έφυγε έχοντας δίπλα του εμάς, την οικογένεια του καταφυγίου και τους εικονικούς γονείς του, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για την πολύτιμη στήριξη τους❤
Καλό Ταξίδι γλυκό αγόρι. Τρέχα στο φως!
Η ομάδα του ΚΑΖ.

***

Τον γνωρίσαμε πολύ αδύνατο και άρρωστο, το τρίχωμα του σκληρό, ανύπαρκτο σε κάποια σημεία, με το ζόρι μπορούσε να φάει. Είναι μαζί μας ένα χρόνο τώρα.

Τον περιθάλψαμε, τον χαιδέψαμε, του υποσχέθηκαμε να βρει σπίτι μόλις γίνει τελείως καλά, είμαστε ακόμα στο δρόμο για να γίνει καλύτερα αλλά …

… σας τον παρουσιάζουμε και είναι καλός, είναι όμορφος, μας αγαπάει πολύ, είναι περίπου 4-5 ετών και τον ονομάσαμε Όριολ!

Επικοινωνία/ Contact : kazshelter@gmail.com