Θα μας βοηθήσετε να σώσουμε την Chili και τον Mozes ;

* Ευχαριστούμε πολύ! Μαζεύτηκε το ποσό για τη θεραπεία τους!*
* Thank you so much for your help!*
Θα μας βοηθήσετε να σώσουμε την Chili και τον Mozes ;
Τα δύο σκυλάκια βρέθηκαν μαζί στον δρόμο. Ήρθαν στο καταφύγιο όπου διαπιστώθηκε πως πάσχουν από Διροφιλαρίωση (το σκουλήκι της καρδιάς).
Τα τελευταία χρόνια η Διροφιλαρίωση συναντάται όλο και συχνότερα στην Αττική, ενώ παλιότερα ενδημούσε κυρίως στην Β.Ελλάδα. Για αυτό και πλέον γίνεται εξέταση σε όλα τα ζώα μας.
Είναι μια ασθένεια που μεταδίδεται από το τσίμπημα μολυσμένου κουνουπιού και προσβάλλει τους πνεύμονες, την καρδιά και τα μεγάλα αγγεία κοντά στην καρδιά. Δυστυχώς είναι εν δυνάμει θανατηφόρος.
Η θεραπεία και οι εξετάσεις που την συνοδεύουν, έχουν μεγάλο κόστος. Μόνο το φάρμακο για την ενέσιμη θεραπεία υπολογίζεται κοντά στα 400 ευρώ (200 ευρώ για το κάθε σκυλάκι). Το κόστος αυτό είναι δυσβάσταχτο για το καταφύγιο, με τα έσοδα μας κατακόρυφα μειωμένα, καθώς λόγω των συνθηκών (covid-19), δεν θα γίνει ούτε το Χριστουγεννιάτικο bazaar μας.

Γνωρίζουμε πολύ καλά πως οι καιροί είναι δύσκολοι για όλους, αλλά πιστεύουμε πως κάποιοι φίλοι μας ίσως θελήσουν να μας βοηθήσουν, για να βοηθήσουμε κι εμείς με την σειρά μας αυτά τα μωρά, την Chili και τον Mozes.
Σας ευχαριστούμε ειλικρινά που είστε πάντα δίπλα μας,
με όποιον τρόπο θέλετε και μπορείτε.❤️
Καταθέσεις μπορούν να γίνουν στον παρακάτω λογαριασμό με αιτιολογία το όνομά σας και το όνομα του ζώου.
-Alpha Bank – Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων
118002002 009146
IBAN: GR 76 0140 1180 1180 0200 2009 146 SWIFT
ή BIC: CRBAGRAA XXX
—————————–
-Paypal Account : kazshelter@gmail.com
Για οτιδήποτε θέλετε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο kazshelter@gmail.com