Παππούς Ράλφ – Grandpa Ralf

Ο Ραλφάκος μας χτές βράδυ έπεσε για ύπνο και ταξίδεψε.
Έτσι ήρεμα, ήσυχα, απλά δεν ξύπνησε.
Ο Ραλφάκος μας που ήρθε κοντά μας όταν του τα’φερε έτσι η ζωή και στα 15 του βρέθηκε άστεγος. ‘Ηρθε στο καταφύγιο μαχμουρλής, παχουλούλης και δυσκίνητος, με τα προβλήματα υγείας που φέρνει η ηλικία. Και λές και ξανάνιωσε.
Τον είδαμε σιγά σιγά να αλλάζει, να ξανανιώνει. Έζησε τέσσερις εποχές στο καταφύγιο και χαιρόταν κάθε στιγμή. Έτρεξε. έπαιξε, μύρισε, χάρηκε. Πάντα γελαστός.
Ξέραμε πως δεν θα’ταν κοντά μας για πολύ, όπως το ξέρουμε για όλα τα γερόντια που έχουμε την τιμή να βοηθάμε και για αυτό τους τα παρέχουμε όλα “συμπυκνωμένα”, αγάπη σε μεγάλες δόσεις, φροντίδα, κανακέματα. Να πάρουν μαζί τους φεύγοντας όσα πιο πολλά μπορέσουν.
Και για τα γερόντια μας εδώ δεν είναι καταφύγιο. Εδώ είναι το σπίτι τους.
Ο Ράλφ έφυγε από το σπίτι του και η καρδιά του ΚΑΖ έγινε λίγο μεγαλύτερη για να χωρέσει την αγάπη που μας άφησε κληρονομιά.
Για σένα αγόρι μας αυτή την αγάπη θα την δώσουμε στο επόμενο.
Αντίο. Σ’αγαπάμε.

There is a bridge of memories
from Earth to Heaven above…
It keeps our dear ones near us
It’s the bridge that we call love.

**********************************************************************************

Ο εφιάλτης πολλών από εμάς, είναι να βρεθούμε στην δεινή θέση να μην μπορούμε πια να φροντίσουμε τα ζώα μας. Αυτά που έχουν μόνο από εμάς να περιμένουν.
Όταν είδαμε την έκκληση για βοήθεια που αφορούσε τα ζώα μιας ηλικιωμένης κυρίας που βρέθηκε άνεργη και χωρίς στέγη, θεωρήσαμε χρέος μας να κάνουμε ότι μπορούμε.
Από χθές λοιπόν τα δύο από τα τρία σκυλάκια, βρίσκονται στο καταφύγιο μας (για το τρίτο, την Simba, βρέθηκε σπίτι!) και θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να ζήσουν καλά.
Είναι ο Ralf (15 ετών) και ο Snoopy (10 ετών) , είναι γλυκύτατα παππούδια και εμείς εδώ στο ΚΑΖ αγαπάμε παππούδια!

Υιοθετήστε τους εικονικά προσφέροντας τους την τροφή και την περίθαλψη, σας χρειαζόμαστε, σας χρειάζονται.

Εικονική Υιοθεσία

Πώς λειτουργεί

Το αρχικό πόστ:
Facebook Link

*Ο Σνούπυ δυστυχώς αρρώστησε και δεν τα κατάφερε, 3/9/17 “εφυγε ” από κοντά μας*

 

We recently read about an elderly lady who had been evicted, along with her three senior dogs. One of them was adopted, and the other two, Ralf (15y old) and Snoopy (10y old), ended up on the street, homeless, wandering for days outside their old home and around the park where they used to go for their daily walks.
Ralf and Snoopy are no longer homeless. We welcomed them to the Shelter yesterday, and we have promised them to do all we can so that they’ll feel safe and loved from now on.
Meet Ralf and Snoopy, everyone – our two sweet senior boys. They’re still settling in, but we will make sure they feel at home and give them all the cuddles and love it takes to put that smile back on their faces.

Please help us to keep them safe with a virtual adoption.

**For information about the virtual adoptions please e-mail us at kazshelter@gmail.com**