ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟ – ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR ΚΑΖ

*ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ! ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΩΣΑΤΕ,ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΛΑΙΣΙΩΣΑΝ ΦΕΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ 3Ε, ΤΟΝ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ,ΤΗΝ COSMOSPET ΜΕ ΤΙΣ ΟΛΙΣΘΙΚΕΣ ΤΡΟΦΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΜΑΣ! ΧΩΡΙΣ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΒΑΖΑΑR MAΣ.  ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!*

Φέτος αποφασίσαμε να γράψουμε εμείς, τα ΚΑΖόσκυλα, δια χειρός του παππού Χρήστου που και γέρος είναι και σοφός αν και τετράποδος, την πρόσκληση για το Πασχαλινό Μπαζάρ που θα κάνει το σπίτι μας. Οι άνθρωποι το ξέρουν σαν Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων και το Μπαζάρ μας θα γίνει στις 5 και 6 Απριλίου στο ίδιο μέρος το γνωστό, Φιλελλήνων 26, στο Σύνταγμα. Οι θείες μας (τρελές είναι αλλά τέλος πάντων) είναι σε πανικό αυτές τις μέρες, μαγειρεύουν, κατασκευάζουν, μαζεύουν από σπίτια πράγματα για το Γιουσουρούμ και το αλλοπαρμένο, ο Ράστυ,αναρωτιόταν πώς θα μας βοηθήσει το Μπαζάρ αφού ούτε οι λαμπάδες ούτε τα μπλουζάκια ούτε τα Πασχαλινά διακοσμητικά τρώγονται…

Φέτος είπαμε να κάνουμε γι αυτό το Σαββατοκύριακο και μία εκεχειρία στους γατοσκυλοκαυγάδες και να προσκαλέσουμε τις “Γάτες του Φλοίσβου”. Κι αυτές μια πίκρα είναι, και οι δικές τους θείες προσπαθούν να σώζουν και να στειρώνουν κι όλα αυτά στοιχίζουν χρήματα που δεν έχει κανείς. Και θα έρθουν κι άλλοι φίλοι που φτιάχνουν πρωτότυπες χειροτεχνίες και κατασκευές να μας πλαισιώσουν (αυτό το “πλαισιώσουν” επέμενε ο ωραιόπληκτος Νιούμαν, να το βάλουμε).

Πρόσκληση ανοικτή λοιπόν από τα αδεσποτάκια του ΚΑΖ για τις 5 και 6 Απριλίου. Και για όσους δεν έρθουν, δεν έχει ούτε σαλιωμένα φιλιά ούτε ουρές στην πρίζα.

Χρήστος και λοιπά ΚΑΖόσκυλα.

5 & 6 Απριλίου 2014
Ωρες : 10.00πμ – 20.00μμ
Φιλελλήνων 26, Σύνταγμα (απέναντι από την Αγγλικανική Εκκλησία)

On the 5th & 6th of April we will be expecting to see you at our Spring – Easter Bazaar, which will be held at Filellinon 26, Syntagma.

Hours : 10.00am – 20.00pm

Be there! Together, as always, we can make the difference!

https://www.facebook.com/events/1481894608705213/?ref=22