Γίνε Αρωγός στην προσπάθεια μας!

Ποιοι είμαστε

  Tο ΚΑΖ (Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων) είναι Σύλλογος μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που ιδρύθηκε το 1988.

Η φροντίδα των αδέσποτων ζώων ήταν αυτό που μας ένωσε από την αρχή. Η υπεράσπιση του δικαιώματος τους στη ζωή με αξιοπρέπεια, είναι αυτό που μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε.Ολη η δραστηριότητα του Συλλόγου στηρίζεται στην αγάπη και στην εθελοντική δράση των μελών του, αλλά και στις δωρεές και χορηγίες.

 

Το Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων λειτουργεί αποκλειστικά σαν κέντρο διέλευσης των ζώων κι όχι σαν χώρος μόνιμης παραμονής τους.

Οι Στόχοι μας

 Θα θέλαμε να ξημερώσει η μέρα που δεν θα υπάρχουν αδέσποτα στους δρόμους. Πιστεύουμε ότι για να γίνει πραγματικότητα η ουτοπία, ο μόνος αποδεκτός δρόμος είναι οι στειρώσεις των ζώων και η αγωγή του πολίτη. Αυτοί είναι κι οι στόχοι μας.

– Συντήρηση των εγκαταστάσεων του Καταφυγίου στο Μαρκόπουλο Αττικής, για περίθαλψη μετά την στείρωση, για εμβολιασμούς και θεραπείες άρρωστων ή τραυματισμένων αδέσποτων. Στη συνέχεια, υιοθεσία ή επανένταξη στους χώρους περισυλλογής τους.

– Επικοινωνία με τους συμπολίτες μας και ανάδειξη του προβλήματος που προκαλεί η ανεύθυνη συμπεριφορά του ανθρώπου απέναντι στα ζώα. Τα ΜΜΕ, τα σχολεία, οι ημερίδες, αποτελούν για το ΚΑΖ πεδίο ενημέρωσης, διαφώτισης και αγωγής του πολίτη και ιδιαίτερα της νέας γενιάς.

 Πως μπορώ να βοηθήσω.

Το ΚΑΖ δεν παίρνει καμία επιδότηση ή επιχορήγηση από πουθενά – καταφέρνει να συνεχίζει τις δράσεις του χάρη στην οικονομική υποστήριξη των μελών του. Μπορείτε κι εσείς να γίνετε μέλος μας με μία ετήσια συνδρομή 40 ευρώ (αν είσαι μαθητής ή φοιτητής, 20 ευρώ) και να βοηθήσετε τα αδεσποτάκια του Καταφυγίου.  Μέσω του Newsletter μας θα ενημερώνεστε για όλες τις δραστηριότητες του ΚΑΖ καθώς και για τις εκδηλώσεις που διοργανώνουμε.

Επικοινωνήστε  με το  kazsheltersales@gmail.com  για περισσότερες πληροφορίες.