Κρούσμα Τύφου

Μετά τις αλλεπάλληλες εγκαταλείψεις κουταβιών αλλά και ενήλικων σκύλων έξω και γύρω από το Καταφύγιο, δυστυχώς είμαστε για άλλη μία φορά σε καραντίνα από κρούσματα Τύφου! Αυτοί οι οποίοι εγκαταλείπουν τα ζωάκια πρέπει να κατανοήσουν ότι το νόμισμα έχει δύο πλευρές. Μπορεί να αισθάνονται ότι θα κοιμηθούν ήσυχοι, αλλά ταυτόχρονα δημιουργούν τεράστια προβλήματα στον χώρο του Καταφυγίου. Ας βάλουμε στην άκρη την στεναχώρια και τις αγωνίες μας, και ας αναλογιστούμε το γεγονός ότι, ένα σκυλί που μπαίνει άρρωστο στο Καταφύγιο, μπορεί να κολλήσει πληθώρα σκύλων που βρίσκονται μέσα, όπως κουταβιών, ηλικιωμένων σκύλων ή σκύλων που ήδη ασθενούν.
Ψυχές οι οποίες θεωρητικά είναι προστατευμένες μέσα στο χώρο του Καταφυγίου, με τις πράξεις αυτές εκθέτονται πρακτικά σε άμεσο κίνδυνο της ζωής τους, και πάντα όσο υπεράνθρωπες προσπάθειες κι αν κάνουμε, φτάνουμε στο αποτέλεσμα να θρηνούμε για τον χαμό αθώων ψυχών.
Ενημερώνουμε λοιπόν ότι δεν μπορούμε να δεχτούμε κανένα περιστατικό, είμαστε σε καραντίνα για τουλάχιστον ένα μήνα πάλι!
Παρακαλούμε σκεφτείτε τόσο τις ψυχές που εγκαταλείπετε όσο και αυτές που γλίτωσαν από την πείνα, τις κακουχίες, τους αφιλόξενους δρόμους, απέκτησαν μία ευκαιρία να ζήσουν και κανείς δεν πρέπει αυτή την ευκαιρία να τους την αφαιρέσει.