Μέϋ – May

Η Μέι η Μαγιοπούλα δεν ζει πια εδώ.  Ζει όμως στις καρδιές μας, στις θύμησες που έχουμε από τις ευτυχισμένες της στιγμές και πέρα μακριά, στη γέφυρα του ουράνιου τόξου όπου τρέχει νεαρή, όμορφη και αρτιμελής.  Δεν κλαίμε για την Μέι.  Χαιρόμαστε για τον καιρό που πέρασε κοντά μας και στο σπίτι που την φιλοξένησε τους τελευταίους δύο μήνες και της έδωσαν αγάπη, ασφάλεια και το αίσθημα ότι ανήκει. Κουράστηκε πια η γιαγιούλα.  Με ανθρώπινα μέτρα θα ήταν πάνω από 100.  Και την πήρε ο άγγελος την νύχτα, στο κρεβατάκι της την ώρα που κοιμόταν…
http://www.indigo.org/rainbowbridge_ver2.html

 

R.I.P Sweet May
“A good dog never dies, he always stays,
he walks besides you on crisp autumn days
when frost is on the fields and winter’s drawing near,
his head within our hand in his old way.”
– Anonymous

***

Εικονική Υιοθεσία

Πώς λειτουργεί

Μέϋ η Μαγιοπούλα, την ονόμασε η κοπέλα που την βρήκε γιατί με το μπήκε στο καταφύγιο ξεκίνησε η Άνοιξη της καινούργιας της ζωής. Μας έρχεται από το Μενίδι και στις φωτογραφίες φαίνεται πώς ζούσε μέσα σε σκουπίδια. Πλάσμα βαθειά πονεμένο και ταλαιπωρημένο. Αφυδατωμένη και πεινασμένη έφτασε στο καταφύγιο και στην αρχή δεν μπορούσε να σηκωθεί και να σταθεί. Τα πλευρά της και τα οστά της λεκάνης της κοντεύουν να τρυπήσουν το δέρμα και δεν πατάει το αριστερό της μπροστινό πόδι. Σηκώνεται μόνο για να φάει και ξαπλώνει πάλι στο σπιτάκι της.

Οι εξετάσεις αίματος μας δείχνουν προβλήματα υγείας, αλλά θα το παλέψουμε. Η Μέϋ χρειάζεται ανάδοχους να στηρίξουν οικονομικά τις προσπάθειες που κάνουμε για να γίνει καλά και να σταθεί πάλι στα πόδια της, χρειάζεται τροφή Recovery. Το καταφύγιο έγινε γι αυτά τα ζώα κι όχι για όσα μας αφήνουν δεμένα στα κάγκελα οι κακώς εννοούμενοι φιλόζωοι.

Όποιος θα ήθελε να μας βοηθήσει :
Paypal Account : kazshelter@gmail.com
Bank Account: Alpha Bank – Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων 118 002002 009146
IBAN: GR 76 0140 1180 1180 0200 2009 146
SWIFT ή BIC: CRBAGRAA XXX
(Παρακαλούμε να στείλετε το καταθετήριο της Τράπεζας με όνομα και διεύθυνση για αποστολή απόδειξης, στο Φαξ +30 210 80 12 149 ή στο email kazshelter@gmail.com ).