Πλούτο – Pluto, Πότε μη κλείνεις τα μάτια…

ADOPTED

Τι να πούμε για αυτόν τον καλοσυνάτο γίγαντα; Η ιστορία του  , παρακάτω , νομίζω οτι τα λέει όλα. Βάλαμε στο άλμπουμ του όλες τις φωτογραφίες απο την αρχή και μπορείτε να δείτε τη διαφορά 🙂

Θα του δώσετε μια ευκαιρία; Το μάτι δυστυχώς δε διορθώθηκε ετσι έχει όραση μόνο απο το ένα, αυτό όμως δεν τον κάνει σκυλί με ειδικές ανάγκες!

Θέλουμε να πιστεύουμε οτι κάποιος υπάρχει έκει έξω που θα θελήσει να τον αγαπήσει και να τον κάνει μέλος της οικογένειας του.

*****

…Ποτε μη κλεινεις τα μάτια σε ενα τραυματισμενο! Παντα υπαρχει μια ελπιδα να σωθει μια ψυχη. Μη φοβασαι να λερωσεις το αυτοκινητο σου.

Θα το καθαρισεις αργοτερα. Δωσε μια ευκαιρια στη ζωη. Παρε μαζι σου το ζωο και θα βρεθει μια λυση….

Ο σκυλακος στις φωτογραφιες βρεθηκε χτυπημενος στην Εθνικη Οδο Καλαμάτας-Τριπολεως. Ηταν παγωμενος και μολις που ανεπνεε. Δεν το σκεφτηκα στιγμη, Αδειασα το πορτ μπακαζ και τον εβαλα μεσα.

Τον τυλιξα με κουβερτα που εχω παντα μαζι μου του εδωσα νερακι με τη συριγγα.

Η ιστορία από τα χείλη μιας εθελόντριας.

Το Καταφύγιο μας δε μπόρεσε να κλείσει τα μάτια στο περιστατικό μόλις είδαμε οτι χρειάζεται φιλοξενία

Το SGS (Save a Greek Stray) είχε αναλάβει τη μεταφορά του απο την Εθνική οδό όπου βρέθηκε στον κτηνιάτρο.

Μόλις έγινε λιγάκι καλύτερα προσφερθήκαμε να τον φιλοξενήσουμε.

Η καταστάση του ήταν σοβαρή νοσηλεύτηκε με σοβαρό οίδημα στο κεφάλι και  δεν ξέρουμε ακόμα αν η βλάβη στο μάτι είναι μόνιμη ή όχι.

Η ευχή μας είναι να βρεθεί μια οικογένεια που θα τον υιοθετήσει και δε θα σταθεί στο μέγεθος του και στο τυφλό του μάτι.

For more info +30 6976510568  and info@kazshelter.org

 

Με κάθε υιοθεσία ενός σκύλου από το ΚΑΖ, θα έχετε ένα δωρεάν μάθημα εκπαίδευσης και 6 μήνες δωρεάν τροφή μέσω του προγράμματος υπεύθυνης υιοθεσίας της PEDIGREE®

941000016300025