ΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΑΝΑΣΤΕΛΛΕΙ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΠ’ ΑΟΡΙΣΤΟΝ

Κατά τις 12 τα μεσάνυχτα 4 γυναίκες, άφησαν το αυτοκίνητό τους μακριά και κουβάλησαν μέσα σε κούτες 9 κουτάβια που τα άφησαν σε ένα χάλασμα έξω από το καταφύγιο, για το οποίο έχουμε επανειλημμένα γράψει ότι είναι μολυσμένο με τύφο.  Όσοι ασχολούνται με τα ζώα ξέρουν ότι ο τύφος είναι ένας ιός που μπορεί να ζήσει ως και 7 μήνες κρυμμένος κάπου χωρίς να τον ενοχλούν οι καιρικές συνθήκες, όσο ακραίες κι αν είναι.  Αυτά τα 9 κουτάβια θα μείνουν δυστυχώς σ’ αυτό το χάλασμα.  Το λέμε συνεχώς ότι δεν έχουμε χώρο στο καταφύγιο και δεν έχουμε χρήματα κι όμως οι έξυπνοι συνεχίζουν να αφήνουν κουτάβια απέξω.  Από τα προηγούμενα που μας άφησαν στο χάλασμα δεν επέζησε κανένα παρά τα ξενύχτια μας, τους ορούς και τα φάρμακα.   Εσείς φιλόζωες κυρίες, εξακολουθήστε να αφήνετε ζώα έξω από το καταφύγιο μετατοπίζοντας τις φιλοζωικές σας ανησυχίες σε άλλους και καταδικάζοντας σε θάνατο από τύφο κουτάβια… 
Την ίδια μέρα άφησαν (οι ίδιες;; άλλες;;) σε ένα κλουβί μεταφοράς μία κουτσή μάνα με τα δύο της κουτάβια, το ένα άρρωστο από ψώρα. 
Θα πρέπει να καταλάβετε ότι το καταφύγιο δεν έχει πια χρήματα. Μας είπαν ότι είμαστε τυχεροί γιατί θα πάρουμε χρήματα από τον Αντ1.  Ακόμα ούτε φωνή ούτε ακρόαση κι αν δεν τα δούμε τα χρήματα δεν προδιαγράφουμε τίποτα.  ‘Αλλωστε ό,τι κι αν πάρουμε από εκεί θα πάνε για να πληρωθεί μέρος του χρέους χιλιάδων Ευρώ που έχουμε σε γιατρούς, σε φάρμακα και σε τροφές.

Κάποτε ο κόσμος στήριζε οικονομικά το ΚΑΖ, τώρα όμως αυτό ανήκει σε μια άλλη εποχή.  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ούτε για θεραπείες, ούτε για εμβόλια, ούτε για στειρώσεις, ούτε για τροφές.  Για τίποτα.  Κι εσείς εξακολουθείτε να αφήνετε ζώα απ’ έξω.  Καταλάβετέ το λοιπόν. Όλα αυτά τα ζώα θα μείνουν απ’ έξω κι όποιο επιζήσει.  Κι όλα τα άλλα που θα μας αφήσετε τις ημέρες που θα έρθουν.  Αδυνατούμε πλέον.  Και επιτέλους να το πούμε άλλη μια φορά.  Δεν παίρνουμε χρήματα από πουθενά.  Ούτε από την κυβέρνηση, ούτε από τον Δήμο, ούτε από την Ευρώπη.  Από πουθενά.  Γιατί πολλοί νομίζουν ότι το ΚΑΖ χρηματοδοτείται από ευρωπαϊκά  κονδύλια, μυστικά ή όχι…  Το ΚΑΖ δεν είναι ΜΚΟ, ένα απλό φιλοζωικό σωματείο είναι που κατάφερε, σε μια δεδομένη εποχή του παρελθόντος, με πολύ ιδρώτα και πολλή αγάπη, να χτίσει αυτό το καταφύγιο.

Αναστέλλουμε την λειτουργία του καταφυγίου επ’ αόριστον.  Μόνο τα κουτάβια είναι αυτή τη στιγμή 36 και μα την αλήθεια όλα ήρθαν από τους καλοθελητές που τα αφήνουν απ’ έξω.  Δύο νόμιμα καταφύγια που ανήκουν σε σωματεία είχε ο νομός Αττικής, το ένα καταφέρατε και το διαλύσατε φιλόζωοι του γλυκού νερού. 

ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Alpha Bank – Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων 118 002002 009146

IBAN: GR 76 0140 1180 1180 0200 2009 146

SWIFT ή BIC: CRBAGRAA XXX

(Παρακαλούμε να στείλετε το καταθετήριο της Τράπεζας με όνομα και διεύθυνση για αποστολή απόδειξης, στο Φαξ +30 210 80 12 149 ή στο email kazshelter@gmail.com ).
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ
 
ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΕΝΑ ΕΜΑΙL Η ΕΝΑ ΦΑΞ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΙΘΜΟ, ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ (ονοματεπώνυμο & διευθυνση)  ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!

ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΜΕ ΕΙΔΗ
περιλαίμια Scalibor, αμπούλες Effipro, Αμπούλες ADVOCATΕ (κατά προτίμηση) ή εναλλακτικά STRONGHOLD για τα δερματικά προβλήματα , χάπια Milbemax,

 βιμπραμισίν, ζυλαπουρ & Augmentin χάπια, τροφές για κουτάβια.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ kazshelter@gmail.com ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ.