Τόνυ – Tony

23.05.2024

Σήμερα το πρωί αποχαιρετήσαμε το γηραιότερο και παλαιότερο μέλος της οικογένειας του Καταφυγίου μας, τον αγαπημένο μας Τόνυ. Έφυγε από τη ζωή ήρεμα στον ύπνο του με φρουρό δίπλα του τον Flash ο οποίος τον έγλυφε μέχρι και την στιγμή που τον πήραμε από τον χώρο του. 😞

Ήρθε κοντά μας αρχές του 2008 πυροβολήμενος γεμάτος φόβο, όλα αυτά τα χρόνια δεν μας άφηνε να τον χαιδέψουμε, με εξαίρεση τα δυο τελευταία όπου πλεον δεχόταν τα χάδια με δισταγμό αλλά και ευχαρίστηση μαζί, πάντα όμως χαιρόταν να μας βλέπει, έτρεχε στην πόρτα και περίμενε τα μπισκότα του 🥰 . Με τα χρόνια, βρήκε μια ξεχωριστή θέση στις καρδιές μας, η παρουσία του συνδέθηκε για πολλούς από εμάς με το ίδιο το Καταφύγιο ❤️.
Το Καταφύγιό μας δεν θα είναι το ίδιο χωρίς την ήσυχη παρουσία του, η μνήμη του θα συνεχίσει να μας εμπνέει να φροντίζουμε κάθε ζώο που έχει ανάγκη με την ίδια αφοσίωση και αγάπη που του δείξαμε.

Καλό ταξίδι Τόνυ μας , Θα μας λείψεις πολύ, θα σε θυμόμαστε για πάντα. 😪💔💔🖤🖤

**************

Εικονική Υιοθεσία

Πώς λειτουργεί

Ο Τόνυ είναι στο καταφύγιο 16 χρόνια!

Το 2008 είχε χειρουργηθεί για να αφαιρεθούν τα σκάγια από το γόνατό του.  Ακολούθησε και δεύτερη εγχείρηση για να μπορέσει να ισιώσει το πόδι του και να το χρησιμοποιεί, η οποία όμως δεν πέτυχε.  Ο Τόνυ είναι φοβικό ζώο κι ενώ χαίρεται όταν μας βλέπει και περιμένει τα μπισκοτάκια του, δεν μας αφήνει να τον χαϊδέψουμε.  Μπορεί να μην έχει ανθρώπινες φιλίες, έχει όμως πολλούς τετράποδους φίλους να του κρατάνε συντροφιά.

 

Updated 2016

Aντε βρε μυρμηγκάκι! Αν σε πιάσω θα σε κάνω πασατέμπο (φωτο).

Παρακαλώ, το δεξί μου προφίλ, το καλό (φωτο)!

Με αγάπη

Τόνυ

23.10.2010

13.4.2008

Tony has been at the shelter for about 16 years. In 2008 he had surgery to remove bullet fragments from his knee. A second surgery followed the first, to allow him to use and staighten his leg, but without success. Tony is very timid and though he enjoys seen us and receiving his cookies, he does not let us pet him. He might not get along with humans all that well, but he has got plenty of four legged friends to keep him company.

**For information about the virtual adoptions please e-mail us at kazshelter@gmail.com**