Χρήστος – Christos

Ο Χρήστος μας σήμερα έφυγε ήσυχα στον ύπνο του, όπως ήσυχος και ευγενικός ήταν όλη του τη ζωή.

7 γεμάτα χρόνια μαζί μας, η πείρα και η σοφία σου, δίδαξαν δεκάδες 4ποδα φιλαράκια που μέσα σ’αυτά τα χρόνια πέρασαν από το Καταφύγιο. Ολοι σε σέβονταν, γιατί ήσουν Δάσκαλος, με την σοφία και την υπομονή σου, την αγάπη σου για τη ζωή και τους ανθρώπους.

Το ΚΑΖ έχασε μέσα σε λίγες μέρες δύο από τα γεροντάκια του. Όταν θα ανοίγουμε την πόρτα να μπούμε θα μας λείψουν τα τριψίματα σου και οι χαρούλες που μας έκανες. Το στρίμωγμα για τα μπισκοτάκια και τις αγκαλιές. Οι ξάπλες σου στον ήλιο. Οι καλοκαιρινές σου βουτιές στις σκυλο-πισινούλες, που τόσο τις λάτρευες.

Να περνάτε καλά εκεί πάνω με τον Γεδεών και όλα τα υπόλοιπα παιδάκια μας. Το Καταφύγιο ορφάνεψε σήμερα. Καλό δρόμο Χρήστο μας.

 

 

 

***

Εικονική Υιοθεσία

Πώς λειτουργεί

Τις τελευταίες μέρες μας ήρθαν στο καταφύγιο 3 συνταξιούχοι που κέρδισαν με το σπαθί τους το δικαίωμα να ζήσουν με αξιοπρέπεια τον χρόνο που τους έχει απομείνει.

Η πρώτη ήταν η μικροκαμωμένη τυφλή Μίτσι που βρήκε την οικογένεια που θα της προσφέρει τη θαλπωρή που έλειψε απο τη ζωή της …

Κι αυτός είναι ο Χρήστος, άλλος ένας παππούς γερασμένος κι άρρωστος. Αυτός μας ήρθε από το λαγονήσι όπου περιέφερε την πείνα του και το γέρικο κορμί του. Ποιός ξέρει ποις τον πέταξε στο δρόμο, αφού του ήταν άχρηστος πια σαν φύλακας. Ο Χρήστος έχει κερδίσει κι αυτός μια θέση στο καταφύγιο. Το ΚΑΖ, σε αντίθεση με άλλους (ονόματα δεν λέμε) τιμά τα σκυλίσια γηρατειά.

    Βίντεο

 

Αnd this is Christos, old aged and sick. He came from Lagonisi where he was wondering hungry with his tired body and soul. Who knows who threw him in the streets, after he was useless as a guarddog. Christos has earned a place here with us  at the shelter.

Έτσι και σε στριμώξει ο Χρήστος δεν γλυτώνεις. Θα καταβάλεις εντόκως όλα τα χάδια και την αγάπη που του στέρησαν όλα αυτά τα χρόνια. Αγάπη θέλει κι ένα εικονικό ανάδοχο να μην μας έχει και υποχρέωση. 

Loves being cuddled 🙂 He only wants attention and love!

Microchip 945000001254866

An old boy named Christos

 

Christos

Keep him safe with us with a virtual adoption!

 

**For information about the virtual adoptions please e-mail us at kazshelter@gmail.com**