Χριστουγεννιάτικο Bazaar KAZ – Christmas Bazaar KAZ 2015

Όπως πάντα έτσι και φέτος το Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων σας προσκαλεί στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar του. Αυτή τη φορά όμως σε έναν υπέροχο και μεγαλύτερο χώρο, στο Κέντρο Τεχνών, Πάρκο Ελευθερίας!

Αποκτήστε τα δώρα που θέλετε για τα αγαπημένα σας πρόσωπα σε χαμηλές τιμές και βοηθήστε με αυτόν τον τρόπο τα σκυλάκια του ΚΑΖ!
Ελάτε να μας επισκεφθείτε Σάββατο 5 & την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015, στο Πάρκο Ελευθερίας, δίπλα από το Μέγαρο Μουσικής.

Ώρες : Σάββατο 5/12/15, 10.00πμ – 20.00μμ
Κυριακή 6/12/15, 10.00πμ – 14.00μμ

Στο Bazaar μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από Χριστουγεννιάτικα δώρα και μη, τα μπλουζάκια του ΚΑΖ, τη γωνιά του Γιουσουρούμ, χρηστικά αντικείμενα για όλο το σπίτι, ρούχα, βιβλία, διακοσμητικά. Μία μεγάλη ποικιλία από πράγματα που οι φίλοι του ΚΑΖ μας πρόσφεραν με όλη τους την αγάπη και από χειροποίητα είδη που έφτιαξαν για να ενισχύσουν τα αδεσποτάκια μας.

Όπως και τις προηγούμενες χρονιές, έτσι και φέτος, στον μπουφέ μας θα βρείτε φρέσκο καφέ, παγωμένα αναψυκτικά, αλμυρά και γλυκά εδέσματα.

Με τα χρήματα που θα δώσετε για τις αγορές σας θα βοηθήσετε το ΚΑΖ να εξασφαλίσει όλα όσα χρειάζονται τα αδεσποτάκια του.

On the 5th of December and 6th of December 2015 we will be expecting to see you at our Christmas Bazaar, which will be held at Parko Eleftherias, near Megaro Mousikis. at Vassilisis Sofias.

Hours : Saturday 5/12/15 10.00am – 20.00pm
Sunday 6/12/15 10.00am – 14.00pm

You can find :
Christmas decorations and items
Useful household objects
Clothes & Jewellery
Books, DVDs and CDs and many many more!

In our kitchen, you will find fresh coffee, cold drinks and excellent food.
If you need any information please E-mail us at kazshelter@gmail.com